INDONESISCHE  MENU'S      

 Terug naar Indonesische menu's       Sinar Mas home      Printvriendelijke versie van menu vegetarisch


 

MENU VEGETARISCH


 

HOOFDGERECHTEN

Sajur lodeh Gemengde groentes in cocossaus

Orak arik

Roergebakken kool met ei en paprika

Sambal goreng tahoe

Tahoeblokjes in middelpikante saus

Sajur boontjes

Boontjes in een middelpikante saus

Paddelstoelenmix

Roergebakken shiitake, strawmushroom, champignons.

Telor boemboe bali

Gefrituurde ei in balisaus

Gado gado

Groentesalade met pindasaus

Atjar ketimun

Frisse komkommersalade in zoetzuur

Atjar tjampoer

Groentes in zoetzuur

Nasi putih

Zachte witte rijst

Nasi kuning

Gele rijst in cocosmelk bereid

 

BIJGERECHTEN

Emping

Vegetarische kroepoek van belinjonoten

Seroendeng

Gebakken cocos met pinda's

Sambal

Geurige sambal van het huis

Pindasaus

Pindasaus

Sweetchilisaus

Pikante zoete saus

Pangsitsaus

Speciale zelfgemaakte saus

 

 

 

17,50 pp.incl.btw, v.a. 20 pers.

 

( 16,51 excl.btw)

 

 

 

 

      

 

 

Extra opties


 

VOORGERECHTEN

Vegetarische miniloempia's                                                                    €   1,50

Viskoekjes                                                                                                 €   2,50

DESSERT  
Verse compote van exotische vruchten €  5,50   pp. 
(o.a. ananas, meloen, lychees, mango,  
papaya, kiwi, sterfruit) (in glazen cocktailcoupe geportioneerd)  
Spekkoekplateau  €  2,20     pp.  
(2 plakjes per persoon,
op verse bananenblad geserveerd)
 

 

OVERIGE OPTIES

 
Huur bord en bestek   1,80  pp.
Huur sideplate voor hapjes/cake €   0,80  pp.
Huur buffettafel (200x80x76cm) 17,50
Soto ajam (Indonesische kippensoep) €   5,00
   
Alle bovenstaande prijzen zijn incl. 6% btw  

 

 

 

 


Terug naar Indonesische menu 's       Sinar Mas home